3M Eva Die Cut Whitening Quakeproof lan Kalor Pengawetan - China Nanjing Keyuda Trade

3M Eva Die Cut Whitening Quakeproof lan Kalor Pengawetan

Short Description:

  • Potongan: US $ 60.0-120 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100Piece / Potongan
  • Sumber Kabisan: 1000 Potongan / per Month
  • Port: Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T, utawa liya-liyane
  • Detail produk

    Tags Product

    3M Die Cut EVA Whitening kanggo Quakeproof

    Product Name: EVA Whitening

    Marterial: EVA

    Size & Warna: Selaras

    Fungsi: jampel Thermal; Moisture-bukti; karat anti-kimia; Non-beracun; Non-absorbent; resistance bosok; Anti-Shock 

    Ciri:
    resistance Water: struktur sel Ana, non-absorbent, Kelembapan-bukti, kinerja banyu-tahan.
    Resistance bosok: tahan kanggo banyu, pelumas, asam, alkali lan kimia, karat, anti-bakteri, non-beracun, tasteless, non-Heh.
    Processing: panas lan gampang kanggo Cut, lim, tempel, etc ..
    Anti-Shock: Back to keluwesan lan kekuatan tensile dhuwur, kateguhan, lan nduweni kinerja lindhu / buffer apik.
    Insulation: jampel The, termal jampel lan kinerja adhem, resistance kanggo kadhemen lan cahya.
    Noise: Sèl Dibuwang, efek swara.

    aplikasi:
        Cars, AC, lemari, freezers, Perkakas ngarep, engineering, kulkasan lan panyimpenan kadhemen lan freezers, lll .; skates, sepatu olahraga, bahan lining, insoles olahraga, tas bali pad, surfboard, kneeling pad; produk High-end, Foam tape landasan; panyimpenan kadhemen, atap cahya, construction lan instalasi, kayata bahan termal jampel digunakake ing construction; kursi Car , njero mobil, mlaku pad, materi visor sun;
    Perkakas Listrik, ketepatan, lan peralatan elektronik produk liyane, kayata lindhu sawetara saka sudhut packaging cushioning. Komponen Automotive elektronik, bagean kulkasan air-kahanan, bahan jampel kulkas, mesin lan peralatan bagean nutup buffer, cilik panas-setelan, macem-macem ketepatan, pribadi medical, ukuran lan nglapisi packaging, olah rogo barang, bangunan pamblokiran, kayata Intelligence. . 

  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !