FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa sampeyan duwe stock?

Ya.

Yen Quantity supaya iku cilik banget, kaya 10- 50pcs saben gaya saben werna, kita bisa nampa?

Ya, kita bisa nindakake iku, yen kita duwe tenunan Simpenan cukup kanggo supaya.

Bisa kurban sampel?

Ya, kita bisa.

Suwene sampeyan bakal diwenehi conto saka kita?

Salah  days karya kanggo wektu sampel

Apa iku layanan kurir kasedhiya?

Padha UPS, FedEx, DHL, TNT, EMS (Express Mail Service).

Carane mbayar biaya conto?

Sampeyan bisa nggunakake Western Union, T / T, Paypal ... .etc.

Yen produk ora konsisten karo website njlentrehke, carane ngatasi iku?

Yen produk risak utawa beda karo tembung njlentrehke saka bakul, aja padha sumelang, kita bakal nampa exchange khusus ', bali tanpa syarat.

Kita pitados bilih adat kita ora mung wareg karo produk kita, nanging uga isi  with our Service!

Yen kita pengin kita desain bisa apa?

Ya kita nampa desain OEM, kita bakal protcet desain customer lan sembarang informasi.

Apa file sampeyan kudu yen selaras?

pdf file ok, file .ai bakal paling.

Arep digarap US?


WhatsApp Online Chat !