foldable xpe banyu ngambang Mat kolam renang ngambang Mat - China Nanjing Keyuda Trade

foldable xpe Mat banyu ngambang kolam renang ngambang Mat

Short Description:

  • Panggonan Asal :: Jiangsu, China (Mainland)
  • Brand Name :: Keyuda
  • Panggil Model :: F-XPE-1
  • Material :: XPE
  • Warna :: Selaras
  • Kekandelan :: Minangka dijaluk
  • Paket :: Carton
  • Certificate :: SGS
  • Shipping :: By segara, udhara utawa nyebut
  • Potongan: US $ 60.0-120 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100Piece / Potongan
  • Sumber Kabisan: 1000 Potongan / per Month
  • Port: Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T, utawa liya-liyane
  • Detail produk

    Tags Product


    1) cahya ing bobot, gampang kanggo nindakake lan non-beracun, tasteless, lingkungan-loropaken.

    2) Warna lan kekandelan bisa selaras miturut syarat.

    3) dolanan, Kolam renang, utawa pesisir kabeh bisa digunakake.

     


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !