Baby Game Pad Customized Pad kanggo Outdoor Activities - China Nanjing Keyuda Trade

Baby Game Pad Selaras Pad kanggo Outdoor Activities

Short Description:

  • Potongan: US $ 60.0-120 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100Piece / Potongan
  • Sumber Kabisan: 1000 Potongan / per Month
  • Port: Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T, utawa liya-liyane
  • Detail produk

    Tags Product

    XPE CRAWLING MAT  XPE:

    Gaya: Educational Toy, Soft Toy, Sports Toy

    Material: Whitening

    Size: 1.2 * 1.8m 1.5 * 1.8m 2.0 * 1.8m

    Kekandelan: 0.5cm kanggo 10cm

    MQQ: 100 PCS

    Certificates: 3C -SGS

    Waterpoof: ya

    paket: Woven bag

    Fungsi: Education Kanak-kanak

    Jeneng: xpe baby playmat

    jeneng produk: xpe Baby Gym Karpet Foldable Baby Playmat, baby laying play Mat

    Feature: Eco-loropaken

    Packaging & Delivery

    Details Packaging

    dirajut tas, tas tangan, Carton packaging;

    delivery Wektu

    5-10days sawise simpenan

    Koleksi Product:

    Bayi xpe Baby Gym Karpet Foldable Baby Playmat, baby laying play Mat

    jeneng:

    xpe baby playmat

    Material:

    XPE / Epe umpluk,
    Food bahan PE lumahing film lan umpluk Epe, XPE umpluk

    MQQ:

    100 PCS

    SIZE:

     200 cm X 180cm

     150 cm x 180cm

     120 cm x 180cm

    kekandelan

    0.5CM 0.8CM 1cm 1.5CM 2.0CM 2.5CM 3.0CM

    layang DATE

    5-10DAYS

    DESIGN

    > 100 designs bisa milih, utawa Ngatur Designs

    SYARAT PATMENT

    TT LC, ETC

    Feature:

    Bahan pangan bahan, Eco-loropaken, anti banyu Kelembapan-bukti ambegan bebas
    Flame-retardant, kejut-absorbable, materi-loropaken lingkungan xpe, nontoxic tasteless, anti-bakteri,

    1 Pindho sisi warno isa dienggo kompetisi

    2 tekstur Rampung dienggo Barefoot (loro sisih checkered lumahing ngrampungake

    3 Edging klebu karo saben Mat

    4 Gampang kanggo nginstal lan dismantle

    5 banyu lan tahan rereged / Ngilangke kanggo ngresiki

    6 tab Interlocking Gedhe ensue salebeting aktivitas Seeking sapisan tetep

    7 Angel nbangun kuat

    Sample:

    YES

    Aplikasi

    baby muter Mat, Mat fishing, liyane ruangan, piknik mat, pantai mat, camping mat, learning baby pad, Mat baby gym, gelar lantai Mat


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !