KYD Pulp KOK - China Nanjing Keyuda Trade

KYD Pulp KOK

Short Description:

  • Potongan: US $ 60.0-120 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100Piece / Potongan
  • Sumber Kabisan: 1000 Potongan / per Month
  • Port: Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T, utawa liya-liyane
  • Detail produk

    Tags Product

    Koleksi: Tray

    Material: Paper

    Gunakake: Egg

    Proses Koleksi: Pulp Molding

    Order Custom: Nampa

    Jeneng: packaging endhog

    Warna: Customer Request

    Size: Selaras ukuran

    Wangun: Selaras wangun

    Dianggo: tray endhog

    Packaging & Delivery

    Details Packaging

    karton kertas + akeh tas

    Delivery Time: nyang ing 7 dina sawise pembayaran

    Keterangan:

    Material raw pulp Kraft, pulp kertas daur ulang, pulp kayu, pulp A4 lan alam

    pulp serat

    warna Putih, ireng, coklat, abang, biru, ijo utawa werna sembarang dijaluk
    Size Selaras minangka saben request
    technique Udan penet pulp ngecor / garing penet pulp ngecor / (transfer nyetak /

     serat thermoformed)

    kekandelan 0.8mm-2mm, gumantung ing teknik lan request pelanggan '
    sampling Wektu 5-7 dina
    Produksi Mold Wektu 10-12 dina
    Leadtime Produksi Gumantung ing jumlahe. Biasane 3000-5000 pcs / dina / jamur
    Syarat-syarat pembayaran 30% -50% simpenan ing konfirmasi pesenan, mbayar imbangan sadurunge pangiriman
    Sarat Shipping  FOB CHINA
    Packaging tas akeh + Standard kaca karton; utawa selaras minangka saben request

     


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !