KYD PVC Yoga Mat PVC - China Nanjing Keyuda Trade

KYD PVC Yoga Mat PVC

Short Description:

  • Potongan: US $ 60.0-120 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100Piece / Potongan
  • Sumber Kabisan: 1000 Potongan / per Month
  • Port: Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T, utawa liya-liyane
  • Detail produk

    Tags Product


    Koleksi: Yoga

    jeneng produk: Yoga mat

    Material: PVC

    Size: 173x61x0.3-173x61x0.6

    Warna: Selaras

    fitur: wernané padhet

    Case Pack: 10Per / Karton

    Bobot: 750g-1200g

    MOQ: 500pcs

    Leadtime: 30Days

     

    Packaging & Delivery

    Details Packaging

    1pcs / nyilikake Lebokake, paket adat kasedhiya kanggo Eco-loropaken paling karet kualitas pvc Yoga mat von-slip karo desain adat

    Delivery Time: 30 dina sawise supaya stabilitas Yoga

    Eco-loropaken paling karet kualitas pvc Yoga mat von-slip karo desain adat

    Material PVC
    rega kalebu emboss utawa logo Silkscreen, kertas werna diinget, shink Lebokake diinget, karton
    bobot 750g-1200g
    MOQ 500pcs
    warna selaras
    Size 173x61x0.3-173x61x0.6
    rincian packing 1pc ing Lebokake shrink, banjur ing master karton
    Certification kasedhiya Ya
    Syarat-syarat pembayaran T / T LC ETC

  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !