• INSULATIVE-SPONGE
  • floating-mat
  • Yoga-Mat

Rreth kamping

Nanjing keyuda Co, LTD., Të angazhuar kryesisht në sfungjer dhe letër të produkteve të paketimit, dhe produktet e sponges sportive të kohës së lirë, produkt jo vetëm më të shitur në tregun e brendshëm, në të njëjtën kohë në Amerikën e Veriut, Evropë, Afrikë dhe Lindjen e Mesme janë gjithashtu popullor, pas disa viteve të zhvillimit, kompania jonë zhytur një numër të personelit profesional, ne kemi këtë lloj të kërkimit produktit dhe zhvillimin e personelit, shitjes dhe pas shitjes personelit të shërbimit, kompania jonë ka gjithashtu një afatgjatë furnizues shumë profesionale bashkëpunimi të qëndrueshme, kënaqësinë e konsumatorit është qëllimi ynë në përputhje.

Mëso më shumë
  • dfadf

produkt Aplikimi

WhatsApp Online Chat !