3M Eva maot Cut Foam Quakeproof na Panas dingawitan - Cina Nanjing Keyuda Trade

3M Eva maot Cut Foam Quakeproof na Panas dingawitan

Pondok Description:

  • FOB Harga: US $ 60.0-120 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 1000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T, atawa batur
  • jéntré produk

    Tags produk

    3M maot Cut Eva Foam pikeun Quakeproof

    Ngaran produk: Eva Foam

    Marterial: Eva

    Ukuran & Warna: ngaropéa

    Fungsi: insulasi effect; Uap-buktina; korosi anti kimia; Non-toksik; Non-absorbent; lalawanan buruk; Anti Manten 

    Ciri:
    lalawanan Cai: Struktur Sél katutup, non-absorbent, Uap-buktina, kinerja cai-tahan.
    Lalawanan buruk: tahan ka cai, gajih, asam, alkali jeung bahan kimia lianna, korosi, anti baktéri, non-toksik, hambar, non-cecemar.
    Processing: panas sarta gampang pikeun motong, lem, tauco, jsb ..
    Anti Manten: Balik ka kalenturan jeung kakuatan tensile tinggi, kateguhan, sarta ngabogaan kinerja gempa / panyangga alus.
    Insulasi: insulasi The, insulasi termal jeung kinerja hawa tiis, résistansi kana tiis tur paparan.
    Noise: sél The dipasrahkeun, efek noise.

    aplikasi:
        Mobil, conditioners hawa, kulkas, freezers, panerapan imah, rékayasa, refrigeration jeung neundeun tiis tur freezers, jsb .; skates, sapatu olahraga, bahan pinding, insoles olahraga, tas balik Pad, surfboard, kneeling Pad; produk High-tungtung, Foam tape substrat; gudang tiis, roofs lampu, konstruksi jeung instalasi, kayaning bahan insulasi termal dipaké dina konstruksi; korsi Car , interiors mobil, leumpang Pad, bahan visor panonpoé;
    Panerapan listrik, alat presisi, alat-alat jeung produk éléktronik lianna, kayaning gempa rupa-rupa bungkusan cushioning. Komponén otomotif éléktronik, patempatan refrigeration hawa-udar, bahan insulasi kulkas, mesin jeung alat bagian disegel panyangga, bisi panas-netepkeun, rupa-rupa alat presisi, parabot médis, ukur na pinding tina bungkusan nu, olahraga barang, wangunan blok, kayaning kecerdasan. . 

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !