FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Naha anjeun boga saham?

Sumuhun.

Mun kuantitas ordo pisan leutik, kawas 10- 50pcs per gaya per warna, bisa urang nampi deui?

Sumuhun, urang tiasa ngalakukeun eta, upami urang gaduh benang stock cukup keur urutan Anjeun.

Dupi anjeun nawiskeun sampel?

Sumuhun, urang bisa.

Sabaraha lami Anjeun bakal nampi sampel tina kami?

Hiji  poé ngerjakeun waktos sample

Naon téh jasa kurir sadia?

Aranjeunna UPS, FEDEX, DHL, TNT, suweng (Express Surat Service).

Kumaha carana mayar biaya sampel?

Anjeun tiasa make Western Union, T / T, PayPal ... .etc.

Mun produk teu konsisten jeung ramatloka ngajéntrékeun, kumaha carana ngajawab eta?

IF produk anu cacad atawa béda jeung kecap ngajéntrékeun ngeunaan seller, ulah salempang, urang bakal nampa bursa adat ', balik tanpa pamrih.

Simkuring yakin yén custom kami henteu ukur wareg jeung produk urang, tapi ogé kandungan  with our Service!

Mun urang hayang design urang tiasa ngalakukeun?

Sumuhun kami nampi design OEM, urang bakal protcet design customer sarta informasi nanaon.

Naon file anjeun perlu lamun ngaropéa?

pdf file is ok, file .ai bakal pangalusna.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !