foldable xpe cai ngambang mat kolam renang floating mat - Cina Nanjing Keyuda Trade

foldable xpe mat cai ngambang kolam renang floating mat

Pondok Description:

  • Tempat Asal :: Jiangsu, Cina (Daratan)
  • Brand Ngaran :: Keyuda
  • Jumlah modél :: F-XPE-1
  • Bahan :: XPE
  • Warna :: ngaropéa
  • Ketebalan :: Salaku dipénta
  • Pakét :: karton
  • Sertipikat :: SGS
  • Pengiriman barang :: Ku laut, hawa atawa nganyatakeun
  • FOB Harga: US $ 60.0-120 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 1000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T, atawa batur
  • jéntré produk

    Tags produk


    1) Lampu di beurat, gampang pikeun ngalaksanakeun sarta non-toksik, hambar, lingkungan-friendly.

    2) Warna na ketebalan bisa ngaropéa nurutkeun sasuai ka nu Anjeun.

    3) Playgrounds, pools ngojay, atawa pantai sagala bisa dipaké.

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !