Orok Game Pad ngaropéa Pad keur Kagiatan outdoor - Cina Nanjing Keyuda Trade

Orok Game Pad ngaropéa Pad keur Kagiatan outdoor

Pondok Description:

  • FOB Harga: US $ 60.0-120 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 1000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T, atawa batur
  • jéntré produk

    Tags produk

    XPE CRAWLING MAT  XPE:

    Gaya: atikan kaulinan, Leuleus kaulinan, Olahraga kaulinan

    Bahan: Foam

    Ukuran: 1.2 * 1.8m 1,5 * 1.8m 2.0 * 1.8m

    Ketebalan: 0.5cm ka 10cm

    MQQ: 100 PCS

    Sertipikat: 3C -SGS

    Waterpoof: enya

    pakét: anyaman kantong

    Fungsi: Atikan budak

    Ngaran: xpe orok playmat

    Ngaran produk: xpe Baby Gym Nurani Foldable Baby Playmat, orok Crawling muter mat

    Fitur: Eco-friendly

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan

    anyaman kantong, kantong leungeun, karton bungkusan;

    Waktos pangiriman

    5-10days sanggeus deposit

    Jenis produk:

    Orok xpe Baby Gym Nurani Foldable Baby Playmat, orok Crawling muter mat

    ngaran:

    xpe orok playmat

    bahan:

    XPE / EPE busa,
    Food kelas pe beungeut pilem na busa EPE, XPE busa

    MQQ:

    100 PCS

    SIZE:

     200 cm X 180cm

     150 cm x 180cm

     120 cm x 180cm

    kakandeleun

    0.5CM 0.8CM 1cm 1.5CM 2.0CM 2.5CM 3.0CM

    TANGGAL PANGIRIMAN

    5-10DAYS

    rarancang

    > 100 desain tiasa milih, atawa Sesuaikeun desain

    Sarat PATMENT

    TT LC, jsb

    fitur:

    Bahan pangan kelas, Eco-friendly, waterproof Uap-buktina ngambekan kalawan bébas
    hirupkeun-retardant, shock-absorbable, bahan ramah-lingkungan xpe, nontoxic hambar, anti baktéri,

    1 Double sided ngawarnaan malik pikeun pamakéan kompetisi

    2 textured finish pikeun pamakéan tataranjang suku (duanana samping checkered permukaan finish

    3 Edging kaasup kalayan tiap mat

    4 Mudah masang sarta ngabongkar

    5 cai sarta tahan kokotor / Ngusap pikeun ngabersihan

    6 tab interlocking ageung ensue footing secre sakali dibereskeun

    7 tangguh nyusunna sturdy

    sampel:

    nuhun

    Aplikasi

    orok maénkeun mat, mat fishing, sésana outdoor, piknik mat, pantai mat, kémping mat, diajar orok Pad, mat orok gym, judul lanté mat


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !