KYD EPE bungkusan Partition EPE - Cina Nanjing Keyuda Trade

KYD EPE bungkusan Partition EPE

Pondok Description:

  • FOB Harga: US $ 60.0-120 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 1000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T, atawa batur
  • jéntré produk

    Tags produk

    Warna: Putih, hideung jeung saterusna

    Ukuran: lebar normal 1.1m

    Bahan: EPE busa, EPE

    Kapadetan: 20-30kg / m3

    Jenis: Foam

     

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan: tas atawa cartons

    Pangiriman Time: 7-10 poé

     

    spésifikasi

    perlindungan lingkungan, kakuatan dampak kuat 

    Waterproof, moistureproof, shockproof 

    Panas insulasi jeung pelestarian

    ciri fisik

    Clasification

    Propertiex

    kamanunggalan

    data

     

    mékanis Propertie

    dénsitas

    g / cm3

    0.025-0.035

    komprési Kakuatan

    kg / cm3

    2.9-3.5

    Dnamic stabilitas Rate

    %

    98

    Kakuatan regangan

    kg / cm3

    2.8-4.1

    Thermail Propertics

    Panas husus

    Kcal / kg ° C

    0,55

    Panas Disloctaion Suhu

    ° C

    80

    Koefisien of ékspansi linier

    ° C

    0,00017

    Condutivity termal

    Kcal / m.hr. ° C (20 ° C)

    0,027

    Résistansi cai

    diserep cai

    Mg / cm3

    handap 0.01

    Watervapor Transission Rate

    G / m2.hr

    handap 0.01

      Metoda test dasar: ASTM

     

    parameter teknis ngeunaan ciri dasar

    (1). 30 ka 40 Laju luhur produk ngabentuk, beurat lampu, boga firmness tangtu.

    (2). Softness sarta panyangga anu pohara alus.

    (3). konduktivitas termal lemah sareng kinerja insulasi panas sampurna.

    (4). Kinerja foaming tinggi na alus waterproof, ngajadikeun eta boga buoyancy pohara kuat.

    (5). Teu kapangaruhan ku sagala rupa obat corrosive. 

    (6). Ieu henteu kapangaruhan ku sagala rupa kondisi cuaca, résistansi iklim anu punjul

    (7). bahan gelembung hawa busa bebas boga alus buktina sora jeung pangaruh anti kontrol Geter

    (8). Ieu boga processability alus teuing tina motong, lem, Tonjolan, vakum ngabentuk, komprési ngabentuk

    (9). gelembung ménél bahan busa, beungeut téh lancar, tiasa warna ngabogaan pangaruh geulis

    (10). Ngaliwatan produksi ngolah produk retardant seuneu

    (11). Ieu bisa dijieun nyegah prosés éléktrostatik


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !