KYD Eva pipah Eva - Cina Nanjing Keyuda Trade

KYD Eva pipah Eva

Pondok Description:

  • FOB Harga: US $ 60.0-120 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 1000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T, atawa batur
  • jéntré produk

    Tags produk

    Jumlah modél: tube busa Eva

    Bahan: Eva

    Ngaran produk: Foam bolu tube bungkusan

    Fitur: Eco-friendly & Lampu & Kasalametan

    Ukuran: ngaropéa

    Warna: Warni

    Jenis: Foam

    Gaya: Basajan

    Kapadetan: 20kg / m

    Ketebalan: ngaropéa

    MOQ: 1000

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan

    Rincian bungkusan: paking kalawan karton
    Pangiriman Time: 7-15 poé gawé

    tempat kaulinan insulasi indoor polyethylen Eva tube busa pelindung, busa bolu tube bungkusan

    ·  Bolu tubing tube Eva busa

    ·  Busa tube bolu bungkusan

    ·  Tube busa Eva

    pedaran: tempat kaulinan insulasi indoor polyethylen Eva tube busa pelindung, busa bolu tube bungkusan
    bahan: busa Eva
    warna loba warnana
    hal nu husus Awét, lampu, fleksibel jeung lingkungan
    aplikasi: Hateup, témbok, lanté insulasi panas, nyerep sora jeung réduksi noise pikeun mobil,

    karéta, kulkas mobil sarta laboratorium; Uap cushion buktina keur iinditan

    ukuran: Naon ukuranana tiasa ngalakukeun
    Catetan: Warna, ukuranana, pakét bisa ngaropéa.

    Hateup, témbok, lanté insulasi panas, nyerep sora jeung réduksi noise pikeun mobil, karéta, mobil kulkas na laboratorium; Uap cushion buktina keur iinditan


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !