KYD Eva kayu Box Packing pinding Eva - Cina Nanjing Keyuda Trade

KYD Eva kayu Box Packing pinding Eva

Pondok Description:

  • FOB Harga: US $ 60.0-120 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 1000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T, atawa batur
  • jéntré produk

    Tags produk

    Bahan: PU, PU

    Jenis: Foam, Foam

    Jumlah modél:  Eva Foam lambaran

    Pamakéan: bungkusan

    Bentuk: bentuk Adat

    Ukuran: ngaropéa Tampa

    Warna: Gray

    Pakét: packing PCplus kalawan karton

    Fitur: Eco-Friendly

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan

    1. individu polybag + master karton; 
    2. dipak ku badag kantong pe + master karton. 
    3.We bakal pak eta nurutkeun pangabutuh anjeun.

    Waktos pangiriman

    Shipped dina 15 poé sanggeus mayar

    Panjelasan Produk

    gambaran

    kualitas luhur packing bolu custom shockproof bolu busa

    ukuran

    ngaropéa Tampa

    material

    PU

    Aplikasi

    pak-pakan

    warna

    Abu


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !