KYD Filter Kapas - Cina Nanjing Keyuda Trade

KYD Filter Kapas

Pondok Description:

  • FOB Harga: US $ 60.0-120 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 1000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T, atawa batur
  • jéntré produk

    Tags produk

    Bahan: PU busa

    Ukuran: Salaku sarat

    Warna: Salaku sarat

    MOQ: 3000 PCS

    Aplikasi: Air Filtration, filtration cai

    Struktur: Buka Cell Reticulated

    Bentuk: ngaropéa bentuk 

    Dimension: 1m * 2m

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan

    polybag + karton atawa salaku sarat

    Pangiriman Time: 15 poé

    Pamayaran: TT LC, jsb.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !