KYD NBR disegel bolu NBR - Cina Nanjing Keyuda Trade

KYD NBR disegel bolu NBR

Pondok Description:

  • FOB Harga: US $ 60.0-120 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 1000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T, atawa batur
  • jéntré produk

    Tags produk

    Hawa Résistansi: -55 ℃ -150 ℃

    Fitur: cuaca, sepuh sarta lalawanan kimiawi

    Warna: Hideung utamana

    Bentuk: O, B, E, K bentuk atawa ngaropéa

    Teu karasa: 20 ~ 90 sumpah palapa A

    Sertipikat: NSF, FDA, UL, ROHS, REAC

    Karajinan: Co-Tonjolan; Tonjolan

    Karét Bahan: EPDM

    OEM: Sadia

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan

    kantong plastik batin, luar karton atawa ngaropéa

     

    kaunggulan:

    1.Excellent Bulan suhu jeung low alamiah. Ilaharna -45º C + 230º C.

    2.Good tahan ka narajang ku oksigén, UV, Ozon sarta lingkungan cuaca ekstrim, sarta bakal masihan layanan lila dina kondisi ieu.

    lalawanan 3..Good mun loba kimia corrosive.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !