KYD bubur Kok - Cina Nanjing Keyuda Trade

KYD bubur Kok

Pondok Description:

  • FOB Harga: US $ 60.0-120 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 1000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T, atawa batur
  • jéntré produk

    Tags produk

    Jenis: Dulang

    Bahan: Paper

    Paké: Endog

    Prosés Tipe: bubur molding

    Orde custom: Tampa

    Ngaran: bungkusan endog

    Warna: Palanggan Request

    Ukuran: ngaropéa ukuranana

    Bentuk: ngaropéa bentuk

    Pamakéan: baki endog

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan

    karton kertas + poli kantong

    Pangiriman Time: shipped dina 7 dinten saatos mayar

    spésifikasi:

    Bahan atah bubur Kraft, bubur kertas didaur, bubur kai, bubur A4 na alam sejen

    bubur serat

    warna Bodas, hideung, coklat, beureum, bulao, héjo atawa warna naon wae saperti dipénta
    ukuran Ngaropéa sakumaha per pamundut
    teknik Baseuh pencét bubur molding / garing pencét bubur molding / (mindahkeun dijieun /

     Serat thermoformed)

    kakandeleun 0.8mm-2mm, gumantung kana téhnik jeung pamundut konsumén '
    sampling Time 5-7 poé
    Produksi kapang Time 10-12 poé
    Leadtime produksi Gumantung kana kuantitas urutan. Biasana 3000-5000 PCS / dinten / kapang
    Sarat pamayaran 30% -50% deposit dina konfirmasi urutan, mayar kasaimbangan saméméh pangiriman
    Sarat pengiriman barang  FOB Cina
    bungkusan kantong poli + Standar ékspor karton; atawa ngaropéa sakumaha per pamundut

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !