KYD PVC Yoga Mat PVC - Cina Nanjing Keyuda Trade

KYD PVC Yoga Mat PVC

Pondok Description:

  • FOB Harga: US $ 60.0-120 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 1000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T, atawa batur
  • jéntré produk

    Tags produk


    Jenis: yoga

    Ngaran produk: yoga mat

    Bahan: PVC

    Ukuran: 173x61x0.3-173x61x0.6

    Warna: ngaropéa

    fitur: warna padet

    Bisi Pek: 10Per / karton

    Beurat: 750g-1200g

    MOQ: 500pcs

    Leadtime: 30Days

     

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan

    1pcs / ngaleutikan bungkus, pakét custom sadia pikeun Eco-friendly pangalusna karét kualitas PVC yoga mat von-dieunakeun kalayan design custom

    Pangiriman Time: 30 poé sanggeus urutan pikeun stabilitas yoga

    friendly-eco pangalusna karét kualitas PVC yoga mat von-dieunakeun kalayan design custom

    material PVC
    harga ngawengku emboss atawa logo silkscreen, kertas warna packing, shink bungkus packing, karton
    beurat 750g-1200g
    MOQ 500pcs
    warna ngaropéa
    ukuran 173x61x0.3-173x61x0.6
    rinci packing 1pc di bungkus ngaleutikan, teras dina master karton
    sertifikasi sadia nuhun
    istilah pamayaran T / T LC jsb

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !