KYD TPE Yoga mat TPE - Cina Nanjing Keyuda Trade

KYD TPE Yoga mat TPE

Pondok Description:

  • FOB Harga: US $ 60.0-120 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 1000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T, atawa batur
  • jéntré produk

    Tags produk

    Jumlah modél: TPE Yoga Mat

    Jenis: Yoga & Pilatus

    Bahan: TPE

    Baku Ukuran: 183 * 61cm, 173 * 61cm

    Ketebalan: 3-8mm

    Teu karasa: 25-30 gelar

    OEM: OK (ukuranana / ketebalan / warna / logo / citak / packing)

    Sertifikasi: 6P / 16P / EN71 / ngahontal / UV

     

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan

    Unggal sapotong geus digulung ku pilem OPP.

    Waktos pangiriman

    Shipped di 15-25 poé sanggeus mayar

    Panjelasan Produk

    Ngaran Produk equipments kabugaran 6mm tpe éksportir yoga mat
    MOQ 300 lembar
    material TPE

    ukuran

    L 173 / 183cm, atawa ngaropéa
    W 61/66 / 80cm, atawa ngaropéa
    kakandeleun 4mm-8mm, atawa ngaropéa
    sertipikasi 6P / 16P / EN71 / ngahontal / UV

     hal nu husus

    Awét, cekelan punjul, memori elastis
    kelir sarta textures béda avaliable
    friendly-Eco, Cai-buktina, Nontoxic, nyaman 

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !