Kyd Tpe Yoga Mat Tpe - Cina Nanjing Keyuda Trade

Kyd Tpe Yoga Mat Tpe

Pondok Description:

  • FOB Harga: US $ 60.0-120 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 1000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T, atawa batur
  • jéntré produk

    Tags produk

    Jenis: Yoga & Pilatus

    Ngaran produk: Murah Kandel Hideung Yoga Mat NBR 20mm kalawan mawa tali

    Bahan: NBR

    Sertifikasi Sadia: EN71, 6P, PAHs, ngahontal, ROHs

    OEM / ODM: OK

    Ukuran: 173 * 61cm / 183 * 61cm atawa ngaropéa

    Warna: ngaropéa

    Logo: ngaropéa

    Logo technic: Silkscreen dicitak

    Packing: Paket Adat

    Fitur: Leuleus, nyaman, anti dieunakeun, anti cimata, cekelan punjul, Uap-buktina

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan

    Unggal sapotong geus digulung ku pilem OPP.

    Waktos pangiriman

    Shipped dina 25 poé sanggeus mayar

    Panjelasan Produk

    Cipondoh, Tangerang produk

    Mirah Kandel Anti cimata latihan Hideung Yoga Mat NBR 20mm kalawan mawa tali

    material

    NBR

    MOQ

    1000 Potongan

    warna

    ngaropéa

    ukuran

    173 / 183cm * 61/66 / 80cm, atawa ngaropéa

    kakandeleun

    8mm-20mm

    beurat

    659g ~ 2072g

    sertipikasi

    EN71 / 6P / PAHs / ngahontal / ROHs

    Kauntungannana

    Lightweight, dibabawa

    Lemes, haneut tur fleksibel pikeun kanyamanan luar biasa

    Anti dieunakeun, anti cimata, cekelan punjul, Uap-buktina

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • produk patali

    WhatsApp Online Chat !