Kyd Kai bubur bolu - Cina Nanjing Keyuda Trade

Kyd Kai bubur bolu

Pondok Description:

  • FOB Harga: US $ 60.0-120 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 1000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T, atawa batur
  • jéntré produk

    Tags produk

    Pamakéan: mandi

    Bahan: murni Pengetahuan Alam kayu bubur

    Fitur: Eco-Friendly

    Ngaran Produksi: meresihan beungeut spons-Selulosa bolu Pikeun raray

    Warna: Pengetahuan Alam, Yellow, Bulao, Xuping, Héjo, Bodas jsb

    Ukuran: 70 * 10mm / 80 * 10mm

    Bentuk: Babak, kawung jsb

    OEM / ODM: ditarima

    Sertifikasi: SGS

    Aplikasi: raray Atawa beberesih Awak

    MOQ: 1000pcs

    Pangiriman: 7-15days Saatos pamayaran Ku Cina Post, suweng, pengiriman barang jsb

    Main Produk: melamin bolu pamupus, Scouring Pad Dapur beberesih, PVA bolu, jsb.

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan

    Salaku Request, PCplus Atawa dipak Jeung Tas Pribadi Jeung Buleud

    Waktos pangiriman

    Pangiriman dina 15 poé via suweng atawa pengiriman barang sagara

    Panjelasan Produk

    Ngaran Produk selulosa bolu
    material Murni Pengetahuan Alam bubur kayu
    warna Pengetahuan Alam, Yellow, Bulao, Xuping, Héjo, Bodas jsb
    ukuran 70 * 10mm / 80 * 10mm
    wujud Buleud, kawung jsb
    OEM / ODM bisa ditarima
    MOQ 1000pcs
    sertipikasi SGS
    pamakéan Raray Atawa Awak beberesih
    pamayaran T / T, Western Union, PayPal jrrd
    pak-pakan 1.Bulk paking
    2.OPP Kantong + karton
    3.PVC Box + karton
    4.Color Box + karton
    5.Customized ditarima
    Produk séjén Komposit melamin pamupus bolu, Hot-dipencet melamin bolu, melamin bolu pamupus, Scouring Pad Dapur beberesih, Awi-Serat lawon / anduk, PVA bolu, Viscose / Selulosa bolu, jsb.

    Komposit melamin pamupus bolu, Hot-dipencet melamin bolu, melamin bolu pamupus, Scouring Pad Dapur beberesih, Awi-Serat lawon / anduk, PVA bolu, Viscose / Selulosa bolu, jsb.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • produk patali

    WhatsApp Online Chat !