KYD XPE floating Mat XPE - Cina Nanjing Keyuda Trade

KYD XPE floating Mat XPE

Pondok Description:

  • FOB Harga: US $ 60.0-120 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 1000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T, atawa batur
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ketebalan: 1 3/8 inci

    Populér Warna: beureum / biru / konéng / jeruk / héjo / lemon héjo / hideung

    Pamakéan: cai / kolam renang / situ / Pulo

    Bahan: busa sél katutup husus

    Ukuran: ngaropéa ukuranana

    Ukuran produk: 18'x6 '/ 20 × 6-suku

    Certifications: Patend

    Fungsi: Bennylin Usum

    Lapisan: 2 ply / 3 ply / 2 lapisan / 3 lapisan

     

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan: Hiji sapotong hiji karton; 

    Batin dipaké hiji kantong pe;

    Pangiriman Time: 15 poé sanggeus mayar pinuh anjeun

    Nami Produk 2018 Top ngajual ngambang Island floating Cai Foam Mat Magic Mat Cai Nurani Pad
    populér Warna RED / biru / Konéng / héjo / kapur héjo / BLACK / bodas / jeruk / bodas / abu
    Panas Ukuran jual 9'X6 ' 10'X6 ' 12'X6 ' 15'X6 ' 18'X6 ' 20'X6 '
    MOQ tina Cai Mat 10 Potongan 10 Potongan 10 Potongan 5 Potongan 5 Potongan 5 Potongan

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !