KYD XPE bolu XPE - Cina Nanjing Keyuda Trade

KYD XPE bolu XPE

Pondok Description:

  • FOB Harga: US $ 60.0-120 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 1000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T, atawa batur
  • jéntré produk

    Tags produk

    Bahan: bolu

    Fitur: Eco-Friendly

    Warna: pink konéng biru bodas hideung

    Paké: ngaropéa

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan

    biasana oppbag, atawa accroding syarat customer urang.

    Pangiriman Time: 7-15 poé sanggeus 30% deposit

    spésifikasi

    1) Sampel anu disadiakeun ku paménta 
    2) Wangun jeung Warna ku paménta 
    3) Matreial ku paménta.

    1) packing: kantong salah pc / opp, 96pcs / ctn, atawa nurutkeun pamundut konsumén.

    2) Ukuran: konsumén dipénta ukuranana.

    4) wangun: ngaropéa

     

    ngaran item XPE bolu
    material  PU bolu, poliéster, polyether
    warna Beureum, konéng, biru, héjo, oranyeu
    bungkusan  POLYBAG AND CTN OR batur
        
        
    MOQ  5000pcs

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !