NBR pipe katutupan Childern urang Toys Kasalametan pipe - Cina Nanjing Keyuda Trade

NBR pipe katutupan Childern urang Toys Kasalametan pipe

Pondok Description:

  • FOB Harga: US $ 60.0-120 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 1000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T, atawa batur
  • jéntré produk

    Tags produk

    NBR pipe katutupan Toys Anak keur Kasalametan

    Ngaran produk: NBR pipe

    Sku: TP012.

    Bahan: NBR

    Ukuran & Warna: ngaropéa

    Fitur: 1.Anti-dieunakeun beungeut sangkan leuwih kaamanan

    2.Soft sareng nyaman cecekelan bar Pakem

    3.Suitable pikeun sagala jinis dicekel lempeng

    4.Eeasy masang

    Aplikasi: panutup dina Toys barudak, ngajaga barudak

    Ciri: lalawanan Cai: Struktur Sél katutup, non-absorbent, Uap-buktina, kinerja cai-tahan

    Processing: panas sarta gampang pikeun motong, lem, tauco, jsb ..

    Insulasi: insulasi The, insulasi termal jeung kinerja hawa tiis, résistansi kana tiis tur paparan.

    Noise: sél The dipasrahkeun, efek noise.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !