Paper bungkusan - Cina Nanjing Keyuda Trade

paper bungkusan

Pondok Description:

  • FOB Harga: US $ 60.0-120 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 1000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T, atawa batur
  • jéntré produk

    Tags produk

    Bahan: Paper

    Pamakéan: multiguna

    Ngatur beungeut: lianna

    Tempat Asal: Hebei Province, Cina (Daratan)

    Brand Nami: WFKD

    Jumlah modél: WFKD

    Warna: Putih, coklat, tube karton ngaropéa

    Percetakan: ngaropéa

    Logo: Logo klien urang

    Sertipikat: SGS, ISO jsb

    Daur mulang Kok karton Aplikasi: Daur mulang Kok karton

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan

    Daur mulang Kok karton bakal dipak via Usuk atawa karton.

    Waktos pangiriman

    Kok karton bakal dikirimkeun dina 2 minggu sanggeus mayar

    Daur mulang Kok karton

    Rincian gancang

    bahan: keretas tipe: ujung papayung Tempat Asal: Tangshan, Cina (Daratan)
    Ngaran brand: WFKD warna: coklat, bodas ngaran: ujung kertas / sudut papayung
    bahan: 100% kertas didaur tipe: papayung ujung penanganan husus: buktina cai sarta percetakan sadia
    waktos sampledelivery: 3 poé urutan adat: bisa ditarima    

    Bungkusan & Taliwang

     
    Rincian bungkusan: Usuk

    Pangiriman jéntré: 15-30 poé gawé

     

    item Ngaran Paper sudut papayung, sudut papayung, dewan ujung
    material Kraft Paper, Test Liner Board, kertas Daur / bubur
    warna Coklat, Bodas, ngaropéa
    dimensi Panjangna rentang: sakumaha requests customer urang rentang Width: 12mm ~ 150mm

    Ketebalan: 0.4mm ~ 10mm

    Fitur kakuatan tinggi, ramah-eco, 100% recyclable jsb
    handing husus Waterproof atanapi henteu, nyitak sakumaha requests customer urang
    satuju RoHS
    pamakéan perlindungan Transportasi jeung perlindungan ujung pikeun panerapan listrik, jati, instrumen tepat, keramik, pangan, bubuahan jeung sajabana
    Service Custmizing OEM / ODM
    sampel Taliwang 5 ~ 7 poé
    kiriman Ku Laut / Air / Express

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !