XPE komposit aluminium foil ngawates pipe - Cina Nanjing Keyuda Trade

XPE komposit aluminium foil ngawates pipe

Pondok Description:

  • FOB Harga: US $ 60.0-120 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 1000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T, atawa batur
  • jéntré produk

    Tags produk

    XPEFH4 未 标题 -1

    Jenis: lianna Panas insulasi Bahan

    Jumlah modél:  XPE komposit aluminium foil ngawates pipe

    Bahan: XPE bolu & aluminium

    Warna: Gray

    Kapadetan: 25-35KG / m3

    Struktur: 100% Cell Closed

    konduktivitas termal: 0.032W / MK

    Ngaduruk Kelas: B1

    Diserep cai dina vakum: 0,0019

    Hawa Range: -50 ~ + 90

    Ngaran: Gedong Panas insulasi Bahan

    Pamakéan: insulasi effect

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan

    kantong pe atawa kertas karton

    Waktos pangiriman

    10 ngagawekeun Days Saatos Konfirmasi Orde

    struktur

    sél katutup 100% bebas

    di hareup

    aluminium foil

    Termal konduktivitas (W / MK)

    0.032-0.038

    Diserep cai (4 minggu)

    ≤2%

    Uap tahan

    ≥4500

    Index oksigén

    ≥26

    Haseup Peunteun Density

    alus

    warna sadia

    Poék, Gray, Bodas, Beureum, jsb

    Suhu bisa dipake

    -40 ℃ - + 90 ℃


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !